Choď na obsah Choď na menu
 


Foto-report z pohárovky Drženice 08 (okr. LV) 17.8.2008

Nasadli sme do auta a vyrazili smer Drženice. Konečne ligová súťaž, na ktorú sme išli menej ako pol hodinu. Rychňavská križovatka, Bohunice,Obrázok Bátovce a sme tam. Drženice majú osobité čaro a tento rok sme tam išli už po tretí krát. Vopred avizovaný počet okolo 17 družstiev bol minulosťou, keď na nástupe stálo 29 družstiev, 22 mužských a 7  ženských. Súťaž v Drženiciach bola zároveň aj 7. kolom v rámci THHL. Pre nás bola zaujímavá aj z pohľadu postavenia v tabuľke, kde sme mali počet bodov rovnaký ako borci z Trpína a paradoxom bolo, že práve na tejto súťaži nám za pravého útočníka Paliho S. zaskakoval Marek z Trpína (ešte raz díííík). Na základňu prvý stavali domáci a po malom zaváhaní sa im časomiera zastavila na 17,04s. Druhý už tradične my. Dobre rozbehnutý útok spomalil pri ľavom útočníkovi Tomášovi, keď mu zakopnutie o rozhodenú hadicu nedovolilo dobehnúť k nástrekovej čiare a jeho čas bol nakoniec 16,04s.,Obrázok pravý útočník Marek dal pekných 15,39s. Na naše počudovanie, náš čas 16,04s. odolával dosť dlho a odolal až do pokusu Kesovákov, keď dali 14,98s. a týmto časom aj vyhrali. Do druhého kola sme išli z druhého miesta, ale vedeli sme, že to do celkovej prvej trojky nebude stačiť. V druhom kole si vylepšili čas  viaceré tímy, Drženice na 16,29s., čo im nakoniec stačilo na 5.miesto, Topoľčianky na 15,68s. a 3.miesto. Prekvapením, a asi aj nich samých, bol Lackov, chalanom konečne všetko sadlo ako chceli a časomiera ukázala pekných 15,17s., čo im stačilo na konečné 2.miesto. Náš druhý pokus bol rozbehnutý fantasticky, voda niekde okolo 7 sekúnd, výstreky v štrnástich aj niečo, ale zaváhanie rozdeľovača Popa na základni, nedovolilo útočníkom dobehnúť k terčom dostatočne blízko a Obrázokstriekanie z veľkej diaľky znamenalo až 18,75s., takže do konečného poradia sme zapisovali 16,04s. z prvého pokusu a nakoniec sme obsadili krumplové 4.miesto celkovo a aj tabuľke THHL za toto kolo.  Na súťaži bola aj novinka, keď chalani z Viesky predstavili svoju novučičkú mašinu, ktorá zatlačila veľmi dobre, a tak v budúcnosti majú tímy ako Kesov, či Trpín vážneho konkurenta a nebyť chybičiek, tak v Drženiciach by Vieska určite útočila na popredné miesta.

Pohárovka v Drženiciach by sa dala hodnotiť ako kľudná a pohodová, počasie bolo ideálne, občerstvenie zabezpečené, komentátor Slavo informoval o stave v lige a podstatných faktoch, takže zas jedna súťaž, ktorú hodnotím kladnou známkou.

 

Kompletné výsledky súťaže                      Výsledky a tabuľka v rámci THHL

 

Videá zo zaujímavých momentov súťaže: 

Video z prvého pokusu 16,04s.: 

 

Video z druhého pokusu 18,75s.: 

 

 

Fotky z priebehu súťaže:

Všade samá hadica, ktorá je vlastne tá pravá?

 

Obrázok

 

O chvílu ideme na to a Tomáš má už po tom, s tou hadicou sa mu to zapáčilo. :-)

Obrázok

 

"Chlapi ja už nepijem, ... no vážne frajerka mi zakázala."   My ti fakt veríme Popo.

Obrázok

 

Janči z Lackova sa teší na Hrušovské slávnosti. Akurát nám ukazoval aký má pripravený program, no a akú ten figúru vystrúhal, akože Street dance academy. Sa mi to zapáčilo, tak som sa pridal a trochu sme si zakrepčili.             ... juch juch, hej hej juch ...

Obrázok

 

Téma znovu otvorená: Miesto - Vieska. Téma - svetlá a terče z Topoľčianok ... :-)

Obrázok

 

Zľava 3. Topky (alebo Kesov v prevleku), 1. Kesov (original), 2. Lackov (nieje na mape).

Obrázok

                                                                       -admin-