Choď na obsah Choď na menu
 


Kýblovačka Lovča 2009

V sobotu 19.9.2009 bol v Lovči (ZH) druhý ročník Kýblovačky (Súťaž o najrýchlejšie sanie). Tento rok organizátori celú akciu preniesli z ihriska bližšie do centra obce Lovča a tak sa kýblovalo na tráve vedľa kultúrneho domu, kde zavládla viac rodinná atmosféra. Celej akcii vládlo slnko a dobrá nálada. Organizátorom gratulujem za dobre zvládnutú súťaž a víťazom samozrejme za ich výkony. Výsledky a videá lepších pokusov, ktoré mám k dispozícii si môžte pozrieť nižšie. Baby z Lovči vymysleli aj súťaž  o najkrajší mužský zadok, túto cenu si odniesol Zachy zo Štefultova.            Zachyyyyyyyyyyyyy ;-) 

Na tejto akcii sa naše mužské sanie nezúčastnilo, náš Maro aj so strojom pomohol chalanom zo Štefultova. A samozrejme aj tento rok sme v Lovči zabezpečovali časomieru.

Čas sa meral digitálnou časomierou na stotiny dvoma snímačmi. Jeden bol na zadnom B vývode rozvodu na stroji (tento čas bol informačný, nie každému sa dal stopnúť) a druhý snímač bol na konci 20m hadici B75, tento snímač určoval výsledný čas.

Muži - 1.Štefultov A  2.Nová Dedina C  3.Štefultov C

Ženy - 1.Lovča  2.Devičie A  3.Drženice

 Výsledková tabuľa:

Obrázok

Videá: